LION - Healthcare Training Package

Page 1

> HEALTHCARE TRAINING PACKAGE

OVER LION

LION is een innovatief techbedrijf dat smart technology toepast bij de ontwikkeling van levensreddende producten. Onze missie is om baanbrekende technologie te gebruiken voor een betere training in het omgaan met en begrijpen van brandscenario's die relevant zijn voor de zorgsector. De trainingsproducten van LION zijn betrouwbaar, van hoge kwaliteit en praktisch. Wij ontwikkelen trainingstools om uw team voor te bereiden op noodsituaties. Met trainingsproducten zoals digitale brandsimulatoren, rookgeneratoren en oefenpoppen kan uw team verschillende realistische ontruimingen en andere procedures oefenen in elke ruimte of kamer.

Kijk op onze website voor meer informatie:

WWW.LIONPROTECTS.COM/HEALTHCARE-FIRE-TRAINING

Train uw mensen snel en regelmatig, zodat brandveiligheid een automatisme wordt.

Train ze in hun eigen omgeving, met een kosten- en tijdbesparende oplossing.

Train ze in hun eigen ziekenhuis of zorginstelling, dat scheelt tijd en vervoerskosten.

WAAROM TRAINEN MET LION? TRAIN ZE OP LOCATIE, ONDER WERKTIJD.

Trainen van first responders in hun eigen werkomgeving is van het grootste belang. Dat geldt zeker voor first responders in de zorgsector. Met de BullsEye™ kan worden geoefend met realistische scenario's die gebaseerd zijn op de specifieke omstandigheden en taken in een ziekenhuis. De medewerkers worden getraind in hun eigen werkomgeving, zodat de zorg gewoon kan doorgaan. Het resultaat? Als het er echt op aan komt, weten ze precies wat ze te doen staat. Met het Healthcare Training Package van LION kan een realistisch scenario worden gesimuleerd, met incidenten die personeelsleden of first responders in hun dagelijks werk kunnen overkomen. De training biedt veel nieuwe inzichten en antwoorden op open vragen of onzekerheden. Desgewenst kunnen specialisten u helpen met het op elkaar afstemmen van protocollen en hulpmiddelen in uw ziekenhuis, de begeleiding van trainers bij het opzetten van realistische oefeningen en evaluaties en het beoordelen van de deskundigheid van first responders op het

gebied van brandbestrijding en ontruimingen. Bij een incident in een ziekenhuis zijn de eerste minuten cruciaal. Daarom is het zaak dat iedereen goed is getraind. Het Healthcare Training Package is zorgvuldig samengesteld op basis van de richtlijnen van de JCI (Joint Commission International). Het biedt verschillende trainingsmogelijkheden, zoals het omgaan met brandblussers, een tactische training voor first responders, incidenten met gevaarlijke materialen en ontruimingsoefeningen.

Het LION BullsEye™ digitale brandtrainingssysteem combineert digitale vlammen, geluiden en desgewenst ook rook om allerlei brandscenario's te creëren. Het kan worden uitgebreid met het R.A.C.E. Station™ om de training compleet en heel uitdagend te maken. Het product voldoet aan alle technische eisen die in ziekenhuizen aan apparatuur worden gesteld. U kunt er dus veilig mee trainen op plaatsen waar dat anders vaak niet mogelijk is. Zelfs in een operatiekamer of laboratorium garandeert de kwaliteit van onze LION trainingsproducten dat ze veilig gebruikt kunnen worden in de meest gevoelige omgevingen. Een onmisbaar hulpmiddel voor uw training!

TOEGESPITST OP DE ZORGSECTOR

Ziekenhuizen en andere zorgcentra krijgen steeds meer te maken met brandgevaar (mobiele apparatuur, laders, enz.). Het is voor het medisch personeel van zorgcentra dus belangrijk om te weten wat te doen als er brand uitbreekt. Hiervoor is een goede training vereist. Hierbij leer je aan welke brandveiligheidsnormen het gebouw moet voldoen en hoe je op de juiste manier reageert bij brand. Volgens het CBS neemt het aantal brandmeldingen in de zorgsector elk jaar toe. Verzekeraars wijten het grotere brandgevaar en het toenemende aantal branden aan het stijgende aantal elektrische mobiele apparaten die op een lader zijn aangesloten.

Gaat u ontruimen of laat u de patiënten op hun kamer?

Als er brand uitbreekt, is snel en efficiënt besluiten nemen en handelen van cruciaal belang.

Weet u waar de brandblusser hangt op uw afdeling? Kent u de vluchtroute en weet u waar de dichtstbijzijnde nooduitgang is? Weten uw medewerkers wat ze moeten doen bij brand?

Train op een efficiënte en moderne manier met de BullsEye™ en het R.A.C.E. Station™. Deze snelle, veilige en milieuvriendelijke manier van trainen bespaart uw personeel kostbare tijd.

> Voorlichting brandveiligheidsprotocol

> Training brandveiligheidsprotocol en -bewustzijn

> Compleet brandtrainingsprogramma

> Ontruimingsprocedures

> Training brandklassen A, B, C en elektriciteitsbranden

Rheastraat 14, 5047 TL Tilburg, Nederland salesEMEA@lionprotects.com 0031-13-507-6810 Adres E-mail Telefoon Versie 01/2022/NL
WAAROM TRAINING BELANGRIJK IS TRAININGSMOGELIJKHEDEN
READY FORACTION WWW.LIONPROTECTS.COM/EMEA
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.